A Canina, ensinistrem, assessorem i acompanyem. Tot depèn del que tu i el teu gos necessiteu.

Ensinistrament

Educació bàsica i modificació de conducta: Ensenyem al gos a través d'un ensinistrament en positiu, perquè s’adapti a la societat humana i al seu entorn per tal d'afavorir al seu benestar i a la convivència.

Assessorament

Resolem qualsevol dubte relacionat amb el teu ca. Qüestions relacionades amb l'alimentació o el pes, la raça, els cadells, l'esterilització, els hàbits... Surt de dubtes i deixa't aconsellar!

Acompanyament

Fem Teràpies Assistides amb Gossos, a diferents col·lectius: nens, avis, escoles, persones amb diversitat funcional, psíquica, amb adiccions. També tenim cura d'ell quan tu no puguis, fent passejades o servei de cangur.

Posa't en contacte amb nosaltres i avaluarem el teu cas!

brown and white dog on grass
brown and white dog on grass

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️
"Muy contento con Gloria, es una crack. Me ha ayudado mucho a modificar el comportamiento de mi perra, y ahora es un gusto sacarla a pasear. La mejor profesional canina de La Garriga."

— Paul Gonzálvez

Família Canina

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️
"Glòria es una excelente profesional! Nosotros estamos contentísimos! Nos ha ayudado muchísimo con todos los problemas de conductas de nuestros perros. Se nota que sabe lo que hace. Y además se ve que tiene un gran amor por los perros! Los trata súper bien y con mucho cariño, siempre con una actitud positiva y utilizando técnicas de refuerzo positivo para conseguir los objetivos! Totalmente recomendable!!!"

— Laura Esther Martinez Torres

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️
"Bona professional, amant dels animals, amb molta paciència i bon fer! Si teniu algun problema amb el vostre gos, no costa res preguntar i deixar-se assessorar!"

— Xavier Nicolau

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️
"La Glòria té molta sensibilitat i un gran coneixement del món del gos. M'ha encantat la seva paciència i tots els recursos que ha posat al servei del nostre gos. Una excel.lent professional que recomanem 100% . No us en penedireu!"

— Bio Reiki 108

Si ja ets de la família,